wishlist

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1995. Στην αρχή είχε μορφή ατομικής επιχείρησης η οποία λειτουργούσε υπό το όνομα του ιδιοκτήτη, Παππά Δημήτριου.

Στο ξεκίνημα της εταιρείας το κύριο αντικείμενο εργασιών της ήταν η εισαγωγή, από τη Γερμανία, μεταχειρισμένων ανταλλακτικών επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων.

Στο τέλος του 1996, ξεκίνησε η εισαγωγή των πρώτων φορτηγών αυτοκινήτων. Το κύριο μέλημα μας ήταν η απόκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας, στόχος, ο οποίος επιτεύχθηκε γρήγορα, λόγω της συνέπειας μας και των καλών τιμών των πραγματικά ποιοτικών αυτοκινήτων μας.Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ, ΣΤΙΣ ΕΞΗΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ : ΑΡΤΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.

Απαλλαγείτε… ΗΠΕΙΡΟΚΙΝΗΣΗ Α.Ε.Β.Ε είναι η μοναδική εταιρεία στην Βορειοδυτική Ελλάδα που διαθέτει μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και όλες τις απαραίτητες άδειες (σύμβαση με την ΕΔΟΕ) για την περισυλλογή και καταστροφή των οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής. Έτσι μπορείτε να διαγράψετε οριστικά το παλιό αυτοκίνητό σας φέρνοντας το στην εταιρεία μας από όπου θα πάρετε το πιστοποιητικό καταστροφής με το οποίο θα έχετε αποταξινομήση οριστικά το αυτοκίνητο σας, με όφελος την απαλλαγή των τελών κυκλοφορίας, την ασφάλεια και τον τεχνικό έλεγχο του Κ.Τ.Ε.Ο. Επίσης αναλαμβάνουμε να παραδώσουμε και τις πινακίδες στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών του νομού σας.Μην δίνετε προκαταβολή αν δεν έχετε δει το όχημα

ΜΗ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΕΣ Μην επηρεάζεστε από την καλή τιμή. Μη στείλετε προκαταβολή σε αγγελίες που δουλεύουν με email ή αγγελίες εξωτερικού. 
Θα χάσετε τα λεφτά σας. 
Αν εχετε κάποιο πρόβλημα από αγγελίες ιδιωτών ή εμπόρων, ή αν δείτε κάποια ψεύτικη αγγελία σας παρακαλούμε να μας ειδοποιήσετε άμεσα στο 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 ή να κάνετε παρατήρηση πάνω στην αγγελία. Σε κάθε αγγελία, κάτω από το πεδίο της φωτογραφίας, μπορείτε να κάνετε παρατήρηση (αν π.χ. κάποια αγγελία είναι ψεύτικη ή παραπλανητική ή λάθος κλπ). Έτσι βοηθάτε όλοι σας να υπάρχουν "σωστές" αγγελίες.
Εάν το όχημα βρίσκεται στην Ελλάδα είναι προτιμότερο να πάτε οι ίδιοι να το πληρώσετε και να το πάρετε αμέσως, αφού πάρετε και τα σχετικά έγγραφα.
Μη στέλνετε χρήματα χωρίς να δείτε τον πωλητή και να πάρετε το όχημα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τα χάσετε. Να ζητάτε 1) πάντα σταθερό τηλέφωνο πωλητή και 2) ακόμη ποιό σίγουρα είναι να σας στείλει ο πωλητής υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 υπογεγραμμένη από ΚΕΠ ότι θα πάρει την προκαταβολή για το συγκεκριμένο εμπόρευμα. Πολλοί απατεώνες βρίσκουν διάφορες δικαιολογίες (π.χ. σας λένε ότι έχουν κάποια "μεγάλη" θέση π.χ. στο δημόσιο, ή ότι θα χάσετε την ευκαιρία το θέλουν πολλοί, ή ότι έχουν ανάγκη κλπ.) για να σας ξεγελάσουν. Σας δίνουν ακόμη κανονικό όνομα και πραγματικό αριθμό λογαριασμού σε ελληνική τράπεζα και δεν δέχονται να συναντηθείτε. Δεν τους νοιάζει γιατί παίρνουν τα χρήματα π.χ. με κάρτα.GDPR Privacy Policy

Στο mrcar24.gr λειτουργούμε συμμορφούμενοι με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και ιδίως με τον Κανονισμό 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών, γι αυτό και δεν θα μπορούσαμε να μην θεσπίσουμε την ανάλογη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (εφεξής η "Πολιτική Δεδομένων" ή "GDPR"), προκειμένου να ενημερωθείτε για την πολιτική της Εταιρείας αναφορικά με τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς οικειοθελώς μας γνωστοποιείτε.
Μέσω της Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας δίνετε η δυνατότητα να γνωρίζετε το σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, την κατηγορία των αποδεκτών, και τις διαδικασίες που μπορείτε να ακολουθήσετε για να ασκήσετε τα νόμιμα δικαιώματά σας.Αναζήτηση με φίλτρα

Σχετικά προϊόντα